Quin animal ha ferit la turista a peu de mar a la Platja de Palma?
Continua la incògnita, mentre s'especula quina espècie pot haver causat el que no sembla una mossegada

Un conveni amb Mater permet tenir les portes obertes perquè el temple, del segle XIV, es pugui visitar tots els dematins feiners i els dissabtes
Un conveni de col·laboració entre la parròquia de la Santa Creu i Mater ha fet possible la incorporació de dos treballadors de l’entitat, que cada dia feiner i els dissabtes, de 10 a 14 hores, s’encarreguen d’obrir les portes, oferir explicacions i vigilar el temple. Són persones amb capacitats diferents, seleccionades per l’entitat d’integració, per estar de cara al públic.
Immaculada Picornell, responsable del programa d’orientació laboral de Mater, explica que aquest acord permet donar visibilitat al patrimoni i a les persones amb altres capacitats, que poden incorporar-se a una feina “i tenen molt a oferir”.
La iniciativa la impulsà el rector de la Santa Creu, Nadal Bernat, i el programa pilot arrancà a principi de maig. En aquests temps, han passat de rebre una vintena de visites a les prop de 150 actuals. Per a Nadal Bernat, la col·laboració compleix un objectiu espiritual, en obrir l’església a la gent, també fa accessible la riquesa patrimonial i facilita la inserció laboral i l’autonomia de tothom.
Un dels treballadors, Víctor Angulo, diu que la gent és molt educada i amable i que s’interessen per tot el temple i en especial “per la figura de Santa Helena“.
La Santa Creu, del segle XIV, és una de les esglésies més antigues de Palma. També s’obre al públic la cripta de Sant Llorenç, davall del presbiteri, que es creu que data del segle XIII.
Una obra molt bona y asartada.
Continua la incògnita, mentre s'especula quina espècie pot haver causat el que no sembla una mossegada
L'alerta per desaparició ha estat desactivada
La zona roman amb bandera groga mentre cerquen l'animaló
Després d'un mes, l'home de 54 anys ha estat traslladat a planta