X

La segona fase de la reforma de l’avinguda Espanya inclourà carrils bici i voreres més amples

L'alcalde d'Eivissa, Rafael Triguero, assegura que, així i tot, es mantendrà el mateix nombre d'estacionaments

14/12/2023

La segona fase de la reforma de l’avinguda Espanya inclourà carrils bici i voreres més amples

La reforma de l’avinguda d’Espanya d’Eivissa començarà l’any que ve. Es farà per fases i no s’hi executaran obres durant l’estiu. Aquest dijous s’ha signat el conveni de la Llei de capitalitat d’Eivissa, entre l’Ajuntament i el Consell, que permetrà finançar el projecte.

S’hi destinaran cinc milions d’euros, que aportaran el Govern i el Consell. El Consistori redacta ara el projecte d’execució d’obres. La intenció és incloure-hi carrils bici i fer-hi voreres més amples, seguint la línia d’altres carrers que s’han reformat, com el d’Isidor Macabich.

El batle, Rafael Triguero ha assegurat, però, que no disminuirà el nombre d’estacionaments en aquesta via, i estudien com fer-ho perquè els que s’anul·lin passin a altres punts de la mateixa avinguda, com al tram en què hi ha tres carrils, un dels quals es podria utilitzar per ubicar-hi aparcaments.

“Amb la redacció i licitació del projecte, es preveuen les qüestions tècniques per no reduir aparcaments, i també en l’àmbit paisatgístic i de carril bici, perquè no afecti els ciutadans, ni els aparcaments que hi ha actualment”, ha assenyalat.

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, ha destacat que la novetat del conveni és que l’Ajuntament d’Eivissa disposarà de quatre anys per executar i justificar totes les obres que es faran a l’avinguda Espanya. Triguero ha puntualitzat que les tasques finalitzaran abans.

14/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris