societat

La selectivitat se celebrarà entre el 22 de juny i el 10 de juliol d’enguany

La convocatòria extraordinària serà fins al 10 de setembre

La+selectivitat+se+celebrar%C3%A0+entre+el+22+de+juny+i+el+10+de+juliol+d%27enguany

El Ministeri d’Educació i Formació Profesonal i els màxims responsables educatius de les comunitats autònomes han acordat avui dimecres celebrar les Proves de Batxillerat d’Accés a la Universitat (PBAU), també conegut com la selectivitat, entre el 22 de juny i el 10 de juliol, permetent que la convocatòria extraordinària se celebri fins al 10 de setembre.

Així ho han decidit en la reunió telemàtica de la Conferència Sectorial d’Educació, presidida per la ministra d’Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, convocada per a abordar la incidència de la crisi del coronavirus en el sector educatiu, on les classes presencials estan suspeses des de fa més d’una setmana.

El conseller d’Educació, Martí March, que també hi era a la videoconferència, ha argumentat després en una roda de premsa que la flexibilitat de les dates és per donar marge a cada comunitat autònoma i a les universitats a organitzar-se i adaptar-se a com es vagin desenvolupant les circumstàncies.

A més, s’ha aprovat que les universitats no puguin fer l’assignació de places abans del 25 de setembre perquè l’alumnat de la prova extraordinària no es vegi perjudicat. També s’ha previst que les notes es publiquin abans del 17 de juliol per a la convocatòria ordinària i abans del 18 de setembre en el cas de l’extraordinària.

A més, s’ha aprovat augmentar l’optativitat de les PBAU, amb l’objectiu de que l’alumnat no es vegi perjudicat per no haver algun contingut en concret.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol