societat

La selectivitat se celebrarà entre el 22 de juny i el 10 de juliol d’enguany

La convocatòria extraordinària serà fins al 10 de setembre

La+selectivitat+se+celebrar%C3%A0+entre+el+22+de+juny+i+el+10+de+juliol+d%27enguany

El Ministeri d’Educació i Formació Profesonal i els màxims responsables educatius de les comunitats autònomes han acordat avui dimecres celebrar les Proves de Batxillerat d’Accés a la Universitat (PBAU), també conegut com la selectivitat, entre el 22 de juny i el 10 de juliol, permetent que la convocatòria extraordinària se celebri fins al 10 de setembre.

Així ho han decidit en la reunió telemàtica de la Conferència Sectorial d’Educació, presidida per la ministra d’Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, convocada per a abordar la incidència de la crisi del coronavirus en el sector educatiu, on les classes presencials estan suspeses des de fa més d’una setmana.

El conseller d’Educació, Martí March, que també hi era a la videoconferència, ha argumentat després en una roda de premsa que la flexibilitat de les dates és per donar marge a cada comunitat autònoma i a les universitats a organitzar-se i adaptar-se a com es vagin desenvolupant les circumstàncies.

A més, s’ha aprovat que les universitats no puguin fer l’assignació de places abans del 25 de setembre perquè l’alumnat de la prova extraordinària no es vegi perjudicat. També s’ha previst que les notes es publiquin abans del 17 de juliol per a la convocatòria ordinària i abans del 18 de setembre en el cas de l’extraordinària.

A més, s’ha aprovat augmentar l’optativitat de les PBAU, amb l’objectiu de que l’alumnat no es vegi perjudicat per no haver algun contingut en concret.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El 76% de les reclamacions a les Illes durant l’Estat d’Alarma són per cancel.lacions i viatges

Consum rep 113 reclamacions, la majoria perquè les companyies no volen tornar els diners al passatge

L’Exèrcit desinfecta la base de radiopatrulles de la Policia i un centre de dia a Palma

Demà desinfectaran un centre de dia de Costitx i les estacions marítimes del port de Palma