X

La sèrie ‘La Mesías’ va ser la gran triomfadora dels premis Feroz

Va rebre el premi a Millor Sèrie Dramàtica i cinc premis més

27/01/2024

Redacció

La sèrie ‘La Mesías’ de Javier Calvo i Javier Ambrossi va ser la gran triomfadora dels premis Feroz. Va rebre el premi a millor sèrie dramàtica i cinc premis més. La pel·lícula ‘Robot Dreams’ de Pablo Verger, amb tres premis, va ser el llargmetratge més premiat.

Els Javis recullen finalment el premi a millor sèrie dramàtica per ‘La Mesías’. Això després de rebre el premi a Millor Guió i d’arrasar a les categories d’interpretació. Millor Actor Protagonista per a Roger Casamajor; Millor Actriu Protagonista per a Lola Dueñas; Millor Actor de Repartiment a Albert Pla i en la categoria femenina, la jove Irene Balmes en el seu debut a la televisió.

A la categoria de pel·lícules ‘Robot Dreams’ de Pablo Berger, una comèdia d’animació, ha estat la gran guanyadora amb 3 premis, entre aquests Millor pel·lícula de Comedia. També ‘20.000 especies de abejas’ ha guanyat el premi a Millor Pel·lícula Dramàtica.

El premi a Millor Actor ha estat per David Verdaguer per la seva interpretació a ‘Saben Aquell’. El de Millor Actriu se l’ha endut Malena Alterio pel seu treball a ‘Que Nadie Duerma’. Juan Antonio Bayona ha guanyat el premi a millor direcció per ‘La Sociedad de la Nieve’, el seu primer Feroz.

27/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris