X

La Simfònica ret homenatge a Gabriel Estarellas amb un concert “en família”

El seu fill debutarà a la batuta dirigint també l'estrena de l'obra 'Concert del retorn'

11/01/2024

La Simfònica ret homenatge a Gabriel Estarellas amb un concert “en família”

El guitarrista i compositor Gabriel Estarellas rebrà l’homenatge de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears en un concert dirigit pel seu fill. Una de les obres del recital serà ‘Concert del retorn’, composta per Estarellas mateix en tornar a Mallorca després de 35 anys vivint fora.

“És un somni fet realitat”, reconeix el seu fill, resident a Suïssa, que debuta com a director. “És una sensació molt especial poder ser aquí, a la meva terra, amb la meva família i, sobretot, estrenar a Europa l’obra de mon pare”.

Com a guitarra solista hi haurà Antoni Perelló, antic alumne d’Estarellas. “No m’ho podia esperar mai!”, reconeix Perelló, sorprès per la convidada d’Estarellas.

El compositor ha assistit a l’assaig previ al concert i reconeix que n’ha quedat molt satisfet. “He tocat molt pel món, amb orquestres, però quan toc amb aquesta és com tocar amb la família, amb la meva gent”.

El concert serà a les 20 hores al Principal de Palma i inclourà també una serenata per a corda i una simfonia de Mendelssohn.

11/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris