X

Darias afirma que la sisena onada comença a remetre

La ministra de Sanitat justifica el canvi de criteri en la tercera dosi sobre les persones contagiades per les "noves evidències"

26/01/2022

Darias afirma que la sisena onada comença a remetre

La sisena onada comença a remetre, tot i que la incidència acumulada encara és molt elevada. La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha assegurat que gràcies a la vacunació les probabilitats que una persona amb covid acabi a l’hospital són set vegades inferiors que en anteriors onades.

També ha insistit en el canvi de criteri en relació amb la dosi de reforç. Assegura que els experts que conformen la Ponència de Vacunes han “tornat sobre la seva pròpia decisió” respecte al període d’administració de la dosi de record “entorn de les noves evidències” de la pandèmia.

“Va ser una proposta dels experts de la Ponència de Vacunes (l’administració de la tercera dosi a les quatre setmanes del contagi) i ara han tornat sobre la seva pròpia decisió entorn de les noves evidències”, ha subratllat Darias.

Segons la responsable de Sanitat, els experts continuen “considerant la possibilitat de les 4 setmanes” per a facilitar la mobilitat de les persones com determina el nou passaport *covid que entrarà en vigor el pròxim 1 de febrer i, a més, per a “major resposta immunitària recomanen que s’administri als cinc mesos de la infecció”.

26/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris