X

La situació de Catalunya centra la inauguració de la Setmana del Llibre en Català

02/11/2017

La situació de Catalunya centra la inauguració de la Setmana del Llibre en Català

La situació de Catalunya ha centrat avui la inauguració de la Setmana del Llibre en Català. Francina Armengol ha parlat de l’empresonament dels exconsellers catalans a l’acte d’inauguració de la Fira. També ho ha fet Eva Piquer, la periodista i escriptora, que ha fet el pregó. L’esdeveniment ha estat centrat, inevitablement, en l’actualitat política i judicial catalana.

Aquesta 28ª Setmana del Llibre en Català a Palma ofereix descomptes del 5% en tots els llibres. Es pot visitar de 10 a 21 hores. Avui tanca més tard pels concerts que es fan per inaugurar-la. La novetat d’enguany és el canvi d’estació de l’any, de la primavera a la tardor. I també estrena per primera vegada  emplaçament al Parc de Ses Estacions. En aquesta edició es continuaran potenciant les activitats de foment de la lectura amb presentacions de llibres, lectures, contacontes, tallers i concerts.

A les 19h s’ha fet el pregó a càrrec d’Eva Piquer periodista i escriptora. Actualment és l’editora i directora del portal cultural Catorze (www.catorze.cat). Ha guanyat els premis literaris Josep Pla 2002, Marian Vayreda 1999 i El Vaixell de Vapor 1996.

 

02/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris