X

La suspensió de les torrades fa caure el negoci dels grans productors

Hi ha casos en què estimen una davallada d'un 50% a tots els productes típics d'aquestes festes, perquè els negocis només reben enguany les comandes de particulars que torraran a casa

16/01/2022

La suspensió de les torrades fa caure el negoci dels grans productors


Especial Sant Antoni 2022

La prohibició dels foguerons i torrades de gran format per Sant Antoni, a causa de l’escalada de contagis de Covid-19, ha suposat una caiguda en les vendes per a moltes carnisseries de les Illes. Hi ha casos en què estimen una davallada d’un 50% a tots els productes típics d’aquestes festes, perquè els negocis només reben enguany les comandes de particulars que torraran a casa.

L’empresa manacorina Càrniques Sunyer explica que va produir 2.000 quilos de llonganissa a finals de novembre. En aquell moment no sabien que per l’evolució de la pandèmia es cancel·larien les celebracions més grans que suposaven comandes grosses. Ara mateix només reben encàrrecs petits i calculen que quedaran uns 1.000 quilos sense vendre, que hauran de regalar o donar a associacions, perquè és un producte que no es pot congelar.

Per contra, en un negoci de dimensions molt més petites com és la carnisseria Ca’s Sereno d’Inca, asseguren que durant la setmana ha tengut molt bones vendes. La producció setmanal d’uns 300 quilos de llonganissa i uns altres 300 de botifarrons pràcticament s’ha esgotat.


Les completes de Manacor i sa Pobla, en directe

16/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT