X

L’any que ve es preveu l’inici de la construcció d’una rotonda a l’encreuament dels caçadors a Eivissa

El Consell ha aprovat el projecte de remodelació que inclou l'habilitació d'un carril bici soterrani i diferents accessos a nuclis urbans i industrials

26/09/2023

L’any que ve es preveu l’inici de la construcció d’una rotonda a l’encreuament dels caçadors a Eivissa

La tardor de 2024 començaran les obres de construcció d’una rotonda a l’encreuament dels caçadors, un dels principals punts negres de la xarxa viària eivissenca. És la previsió del Consell que ha aprovat el seu projecte de remodelació. Embussos i perillositat en el gir a l’esquerra. És el que es viu cada dia en el conegut com a encreuament dels caçadors. Hi transiten cada dia entre 20.000 i 25.000 cotxes.

Aquest és l’aspecte actual de la via. I així és com quedarà segons el projecte aprovat pel consell. Aquest inclou la substitució de l’encreuament i de la petita rotonda per una de 80 metres de diàmetre, l’habilitació d’un carril bici soterrani i de diferents accessos a nuclis urbans i industrials. El projecte de més de 6 milions d’euros es preveu adjudicar abans de l’estiu que ve per començar les obres un cop finalitzada la temporada de 2024.

26/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris