Un mort i vuit ferits en un xoc entre un autobús del TIB i un cotxe a Portocolom
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí

L'Hospital de Son Espases ja l'aplica en el departament de maxilofacial
Els cirurgians de Son Espases ja utilitzen la tecnologia en 3 dimensions per planificar operacions. Els biotecnòlegs de l’hospital s’encarreguen de transformar els resultats d’una ressonància magnètica o un TAC en figures en 3 dimensions. Ho fan a través d’un programa informàtic, que crea la figura virtual. Després, amb l’ús d’unes ulleres de realitat virtual, el cirurgià pot recórrer i experimentar amb la part anatòmica que després haurà d’intervenir quirúrgicament a la sala d’operacions.
La impressió és relativament ràpida i depèn del tamany de l’objecte: una peça de la dimensió d’una dentadura pot estar acabada en una hora… Fins a dia d’avui, aquest sistema s’ha emprat en 17 pacients, en intervencions del servei maxil·lofacial i d’una manera inicial també en traumatologia infantil.
El servei s’ampliarà en breu, també, a les operacions de cirurgia vascular i traumatologia d’adults. Son Espases és el segon hospital de l’Estat que ha creat una comissió especialitzada en el desenvolupament d’aquesta tecnologia innovadora.
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
De moment, la pana no està afectant el sistema elèctric de les Balears
Es tracta d'un britànic de 40 anys