X

La tempesta caiguda a Menorca requereix 63 intervencions dels bombers

Sobretot s'han produit inundacions i caigudes d'arbres així com de fanals i pals d'electricitat

25/09/2022

La tempesta caiguda a Menorca requereix 63 intervencions dels bombers

Les tempestes de les darreres hores, des de la nit d’ahir, han causat desenes d’incidències, especialment a Ciutadella; però sense provocar danys personals. Els Bombers han hagut de fer 63 intervencions, sobretot per inundacions, caigudes d’arbres així com de fanals i pals d’electricitat. L’illa és manté en alerta taronja fins a mitjanit.

El ponent de Menorca ha viscut, durant la matinada, una intensitat de precipitació gairebé mai no vista: 30 litres per metre quadrat en 10 minuts a Ciutadella. És un exemple de la força de la tempesta que ha colpejat l’illa. Unes inundacions que han afectat especialment el Pla de Sant Joan de Ciutadella, on ja des de primera hora del matí treballadors i propietaris dels negocis i cotxeries es dedicaven a treure aigua. També l’aigua i el calabruix han colpejat amb força part del polígon industrial, inundant una botiga de juguetes.

Una tempesta que ha causat força caigudes d’arbres i que també ha obligat l’IBANAT, Protecció Civil i el 112 a intervenir-hi. I més enllà de Ciutadella, hi ha hagut algunes afectacions a la urbanització de Torressolí, a Alaior, as Mercadal i a Maó. Però on també s’ha patit amb especial virulència la força de la natura ha estat a Cala Galdana. S’hi han produït talls de subministrament elèctric i alguns negocis s’ha queixat per la tardança a recuperar el servei.

25/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT