societat

La temporada turística no acaba d’arrancar a Menorca a l’espera dels turistes britànics

La seva arribada és, de moment, anecdòtica a causa de la decisió del Govern britànic de mantenir la quarantena en el seu retorn


El silenci, la buidor i els negocis i hotels tancats són encara la tònica a la majoria d’urbanitzacions turístiques de Menorca… La temporada NO acaba d’arrancar en espera dels turistes del Regne Unit. Una situació que, pràcticament, ha esvaït el mes de juny pel sector turístic més especialitzat en aquest mercat.

Per aquest mes, les aerolínies tenien programades fins a 22.000 places entre aquestes dues destinacions… una xifra que ja suposava un 75% manco que al 2019, el darrer any de normalitat. Però segons Mabrian, la consultora de dades massives per a destinacions turístiques, els d’enguany són seients que, previsiblement, no s’acabaran omplint.

Tot plegat, deixa en l’aire l’obertura dels grans hotels de costa que tenien previst obrir durant les pròximes setmanes. De moment, només la meitat de l’oferta hotelera -poc més de 90 establiments- es troba operativa i les ocupacions que registren són baixes. Les bones perspectives amb altres mercats com l’estatal, el francès o l’alemany no són suficients per compensar la NO arribada dels anglesos que no s’esperen fins, almanco, el mes de juliol.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El nombre de malalts a les UCI per Covid es manté en risc mitjà i se situà en el 12,6%

A planta, hi ha 102 pacients hospitalitzats, un més que ahir divendres i la taxa de positivitat de les proves...

Tres ferits lleus en un accident a Son Rapinya

Els veïnats denuncien les contínues carreres que hi ha a les nits, i que avui haurien ocasionat el sinistre

La línia 2 de l’EMT passa a ser gratuïta

La mesura està emmarcada dins el projecte 'Palma Camina' i té l'objectiu d'oferir alternatives a l'ús del vehicle privat

Cinc persones ferides en un accident greu a la carretera de Felanitx

Una dona de 22 anys ha sofert un traumatisme toràcic i un trauma abdominal i els altres ferits han patit...