X

La tensió augmenta entre el PSOE i el PP per la migració

El Govern central en funcions ha traslladat milers de migrants des de les Canàries a diversos punts de la Península

27/10/2023

La tensió augmenta entre el PSOE i el PP per la migració

La tensió augmenta entre el PSOE i el PP pel trasllat de milers de migrants des de les Canàries a diversos punts de la Península. L’oposició assegura que el Govern central en funcions improvisa, mentre que el ministre de l’Interior els acusa d’ignorants. Centenars de persones han arribat en cayuco divendres a El Hierro i Tenerife.

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha denunciat la descoordinació i la improvisació del Govern central amb el repartiment de migrants des de les Canàries a la Península. Feijóo ha explicat a Canal Sur Ràdio que “els estan ficant a avions i deixant a parades de bus” a pobles i ciutats d’Espanya.

El ministre de l’Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, ha qualificat Feijóo d’ignorant per les seves manifestacions. “Discursos populistes amb respostes fàcils”, ha dit el ministre en relació amb les acusacions del líder del PP.

Ridícul

Només divendres han arribat a El Hierro 446 migrants, entre els quals una cinquantena de menors. El Govern de les Canàries ha qualificat de ridícul que la resta de comunitats s’hagin oferit a acollir 350 infants, quan l’executiu canari ja en té 4.300 a càrrec seu. El Govern central calcula en prop de 6.000 els migrants traslladats des de Canàries a la Península.

27/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris