La Tercera Balear deixa 28 gols a la jornada 29

El Platges de Calvià es posa segon classificat després de guanyar 3 a 1 al Constància

15/02/2022

12

Més enllà de la golejada del Mallorca B davant el Poblense per 0 gols a 4, el Platges ha aprofitat que al Manacor li ha tocat descansar per posar-se segon classificat. Victòria amb remuntada dels calvianers contra el Constància. Els de Guillem Llaneras s’avançaren gràcies al gol de José Gálvez al 16. Però passats vuit minuts, una treta de falta ràpida acaba amb golàs d’Hugo Martín. Sergio Sevilla va fer el 2 a 1 després d’afusellar Tomeu Pocoví. El porter del Constància acabà expulsat al minut 50 per agafar la pilota fora de l’àrea. Jaime Morillas va ser el seu substitut sota pals. Ja al 83, Lluís Ballester va fer el definitiu 3 a U1.

Per part seva, la Penya Esportiva Sant Jordi ja suma sis partits sense perdre. Els eivissencs guanyaren 2 a 0 el Serverense. El protagonista del duel va ser Daisuke Uemura, autor de les dues dianes del conjunt pitiús.

A Can Maiol, el Santanyí superà amb comoditat el Sóller. Un duel ple de bons gols. Mauricio Núñez amb una sabatada des de fora de l’àrea va fer el primer. El 0 a 2 arribà després d’una gran cavalcada de Javi Castedo que culmina amb una bona definició davant Pau Seguí. I el tercer el fa Víctor Gibert amb un xut potent que sorprèn el porter del Sóller.

El derbi pitiús entre el Sant Rafel i el Portmany acabà amb festival golejador. 4 a 2 guanyà el filial de la UD Eivissa. Els de Carlos Luque quedaren amb 10 jugadors al minut 20 per l’expulsió de Meissa Sock. Manuel Martos va transfromar el penal. Claverías va fer el segon per al Sant Rafel amb una gran rematada a l’escaire. També va ser bon gol el primer del Portmany: jugada individual de Roberto Ruiz, que marca el 2 a 1. Ell mateix empatà el duel al 74, però el Sant Rafel aprofità la superioritat numèrica i marcà dos gols més. Julio Insa al minut 74 i Mike Cevallos al 90 donaren el triomf al Sant Rafel.

El Campos tornà al camí de la victòria nou jornades després. Balti Rigo falla un penal per als d’Eladio Huertas a l’inici de la segona part, però a les ocasions següents, el Campos ja no va perdonar. Gaspar Sastre fa el primer amb un xut des de fora de l’àrea. Al segon és ell qui assisteix i marca Matías de Llano. Sastre completa el seu doblet particular amb una bona vaselina.

I d’un 0 a 3 a un 3 a 0, el que va endosar el Rotlet Molinar al Collerense. Xavier Oriola es fa el primer en pròpia al 42, i tot seguit Haitam Said marca el 2 a 0. A deu minuts per al final del partit, Marco Alarcón fa el definitiu 3 a 0.

A Sant Martí, el Felanitx s’imposà per la mínima al Mercadal. Un gol d’Antoni Beas al minut 10 donà el triomf als felanitxers. Aquesta jornada 29 també s’han disputat dos partits més: la victòria 0 a 2 de l’Inter Eivissa al camp del Murense i l’empat a zero entre el Binissalem i el Llosetense.