X
7

La testimoni protegida assegura que Cursach donà un xec en blanc a Rodríguez al prostíbul

La dona també implica Álvaro Gijón en festes amb drogues i prostitutes

21/06/2017

La testimoni protegida assegura que Cursach donà un xec en blanc a Rodríguez al prostíbul

La testimoni protegida assegura que el mateix Tolo Cursach va anar a la casa de cites per ordenar que donessin a José María Rodríguez tot el que demanès perquè després Cursach ho pagaria. Segons la testimoni, l’expresident del PP de Palma era assidu a la casa de cites, a la qual, afegeix, hi assistia amb el cotxe oficial. La propietària del local assegura que Rodríguez també consumia cocaïna que ell mateix duia. Apunta també a Álvaro Gijón com un altre dels clients de la casa de cites. Diu que fins i tot va mantenir reunions de l’Ajuntament de Palma per telèfon des del prostíbul. La dona també situa Gijón i Tolo Cursach a una festa privada amb prostitutes i drogues al gimnàs Megasport, del Grup Cursach.

La testimoni protegida apunta a un altre empresari, Miquel Bascual Bibiloni. Diu que el propietari del grup Pabisa va entregar sobres amb doblers als excaps de la Policia de Palma Joan Mut i Antoni Vera. Assegura que va ser durant un sopar en què ella acompanyava Mut, que l’havia contractat com a dona de companyia. Assegura que Mut va intentar tenir sexe amb ella i la va agredir quan s’hi negà.

En aquest punt de la declaració, els advocats dels acusats varen protestar. Asseguraren que la testimoni no va aconseguir identificar Antoni Vera, tot i que havia dit que havia sopat amb ell en algunes ocasions. Per part seva, Joan Mut ha dit a IB3 Notícies que no coneix Miguel Pascual Bibiloni, el propietari del grup hoteler Pabisa ni la testimoni protegida.

La dona ha denunciat haver rebut una pallissa per part de dos sicaris per evitar que declarés en la causa. La testimoni té una causa oberta contra el nebot de Tolo Cursach per amenaces.

21/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT