societat

La tornada a les aules: es reprenen la presencialitat i les extraescolars

El BOIB publica aquest dimarts les instruccions per al curs 2020-21


El BOIB publica avui dimarts el paquet de mesures que s’hauran d’aplicar a les escoles al curs 2020-2021. Les instruccions podran modificar-se en funció de la situació epidemiològica però en principi s’estableixen aquestes indicacions:

  • Els centres educatius públics o privats i els d’educació especial reprendran l’educació presencial a partir del mes de setembre de 2020.
  • Es reprendran els serveis complementaris de transport, menjador escolar i escola  matinera  als centres que en disposin, amb les mesures necessàries perquè es puguin desenvolupar en condicions de seguretat.
  • Es reprenen les activitats extraescolars, seguint totes les indicacions de protecció, contenció i higiene establertes.
  • No es poden reincorporar al centre les persones que presentin símptomes o estiguin en aïllament domiciliari a causa d’un diagnòstic per covid-19, o que es troben en període de quarantena domiciliària. Si el treballador no pot fer teletreball l’hauran de substituir per altre professional.
  • Els serveis de prevenció avaluaran el risc del  lloc de  treball i la presència de treballadors sensibles en relació amb la infecció del coronavirus i establiran les mesures adients de prevenció, adaptació i protecció, amb la supervisió de la comissió de seguretat i salut.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Bussos del Club Nàutic Ciutadella inspeccionen el ‘Francisquita’, que naufragà fa set dècades a Punta Nati

Juntament amb el 'Malakoff' i el 'Santa Clara', un dels vaixells amb més història que romanen submergits en el litoral...

El Consell de Menorca manté la proposta d’amnistia per als hortals il·legals que superen els 90m2

L'Associació d'Hortals de Menorca demana que es paralitzin els més de mil expedients oberts a propietaris

Concentració a Palma contra la inhabilitació de Quim Torra

Una trentena de persones han mostrat el seu rebuig

Comencen les tasques d’excavació a la finca de Salma, al coll d’Artà

Les tasques, incloses dins el segon pla de fosses del Govern, s'allargaran fins aquest divendres