cultura

La tragèdia dels migrants arriba a l’Auditorium de Palma amb ‘Maremar’

untatge està basat en el clàssic de Shakespeare "Pericles, Príncep de Tir", musicat amb cançons de Lluís Llach

La+trag%C3%A8dia+dels+migrants+arriba+a+l%27Auditorium+de+Palma+amb+%26%238216%3BMaremar%27

Avui divendres arriba a l’Autorium de Palma el darrer musical de la companyia Dagoll Dagom. “Maremar” és un muntatge basat en el clàssic de Shakespeare “Pericles, Príncep de Tir” musicat amb cançons de Lluís Llach.

“L’argument és un camp de refugiats on hi ha una nena que està sola i plora i que ha perdut tots els familiars”, explica Ana Rosa Cisquella, Productora de “Maremar”.  En aquesta nena se li apareix un personatge que li explica la història de Pericles. Pericles és un príncep que fuig d’una dictadura a través del mar i pateix molts naufragis, la pèrdua de familiars, trobades i retrobraments.

“Ens va inspirar molt aquesta obra de Shakespeare” per poder “explicar la gran desgràcia i tràgedia del tema dels refugiats”, declara Ana Rosa Cisquella.

9 actors ballen, canten i es reparteixen els nombrosos personatges que participen en aquesta producció que podreu veure a la sala magna de l’Auditorium avui i demà dissabte.

La productora Ana Rosa Cisquella també explica que l’elecció de les cançons de Lluís Llach es deu al fet que moltes d’elles parlen del tema del mar. A l’espectacles s’hi poden veure nombroses projeccions del mar i també amb projeccions reals dels moments dels refugiats de la Mar Meditèrrània.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Un viatge còsmic a la condició humana mitjançant la música

"Hemos venido a darlo todo", un espectacle vibrant i surrealista que cerca la catarsi col·lectiva mitjançant la música electrònica

Baaldo presenta el seu primer disc

"El Chico de la Doble A" barreja pop amb música urbana, electrònica i reggaeton

Els alumnes de primer d’ESO de Menorca poden crear un talaiot a través d’un videojoc

La iniciativa forma part d'un projecte educatiu del Consell per donar a conèixer entre els més joves la candidatura de...

Pòrtol diu adéu al Carnaval enterrant la sardina

Des de les 6 del capvespre, plors i crits han retronat als carrers del poble