societat

La Trail del Camí de Cavalls atreu corredors de 25 països

Enguany s'han inscrit 1800 corredors, 8 de cada 10 de fora de Menorca i de 25 països diferents

La+Trail+del+Cam%C3%AD+de+Cavalls+atreu+corredors+de+25+pa%C3%AFsos

Ja està tot preparat per l’Otso Trail Camí de Cavalls. Una prova en la qual s’hi han inscrit 1800 corredors. Són 300 més que l’any passat. 8 de cada 10 venen de fora de Menorca, principalment de Mallorca; i 170 de l’estranger, de 25 països diferents. Fins i tot hi ha un corredor de la Xina.

L’impacte econòmic que genera la competició és digne de tenir en compte. Cada corredor ve acompanyat d’una o dues persones, la qual cosa implica que gairebé 5000 persones passejaran per Ciutadella aquest cap de setmana. Això implica un impacte directe d’un milió d’euros, i dos milions en impacte econòmic a través dels mitjans de comunicació.

La trail del Camí de Cavalls és una prova esportiva totalment consolidada i que, a més, dona visibilitat a Menorca fora de les nostres fronteres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Oficina Anticorrupció detecta un ús abusiu de la contractació d’emergència en la compra pública de material sanitari durant la pandèmia

Després d'una extensa investigació, l'entitat també conclou que s'han adjudicat més de 10 milions d'euros a empresaris que tenen relacions...

Afers Socials destinarà 300.000 euros més dels pressupostos de 2021 a cooperació

La Conselleria també espera poder aprovar l'any que ve la nova Llei de Cooperació

Els Ajuntaments no disposen d’efectius de seguretat suficients per controlar les normes de seguretat

Molts pobles només tenen un efectiu de policia que treballa per torns