La UD Eivissa, a 13 punts de la salvació

L'equip d'Alcaraz no guanya des del 8 de desembre i suma un altre empat (2-2) contra l'Osca

26/02/2023

10

La UD Eivissa torna a puntuar. Aquesta vegada, 2-2 a Can Misses contra l’Osca. Però després de la darrera victòria del Racing de Santander, se situa a 13 punts de la salvació. La darrera jornada a Can Misses va oferir un partit entre dos dels equips en pitjor moment de Segona Divisió. Dos rivals amb molt baixa intensitat defensiva i que van concedir molts espais per córrer als seus rivals.

Tot i sumar 19 trets davant els 8 dels aragonesos, l’Eivissa va tornar a no saber aprofitar els moments del partit. Es va avançar el 18 de la primera meitat, després d’un llançament de córner. Coke, novetat a l’onze, va aprofitar un rebuig del pal per superar Andrés Fernández. La UD podia tocar i obrir de pressa als costats, però en lloc d’aprofitar la feblesa de l’equip del Cuco Ziganda, sis minuts calamitosos a la parcel·la defensiva local, entre el 38 i 44, van permetre a l’Osca capgirar el marcador. Obeng iguala, però és l’1-2 el que defineix la temporada desastrosa de l’Eivissa: Joaquín va tenir metres per córrer i pensar; va ficar una pilota a Ratiu, que no va fer falta que tocàs l’esfèric perquè Fuzato, que no va mesurar bé, es veiés superat. L’Eivissa partia al descans sumit en la calamitat més profunda. Com a trista anècdota, Lucas Alcaraz es va lesionar en una cama quan lamentava aquesta acció.

A la segona meitat, els blau cel van tornar a arribar amb perill a la porteria d’Andrés. L’Osca, perdut al camp en un 4-4-2 insípid, no va crear gaire perill, a diferència dels darrers minuts del primer període. Ekain va estar molt actiu i va ser l’originador del gol de l’empat de Cristian Herrera al minut 68. L’Osca anava fins i tot a menys al partit i l’Eivissa continuava tenint espais, però ni tan sols així. Ekain va trobar el pal al minut 78 i al 82, la va tornar a tenir sense efectivitat.

Un empat més, el quart en els darrers cinc partits de l’equip. La salvació està gairebé impossible, quan falten 13 jornades. El públic a Can Misses va tornar a demanar la dimissió de Miguel Ángel Gómez, el director esportiu. Des del fons nord, a la zona on se situen els aficionats de la Penya Corsaris, fins i tot van centrar els seus crits contra els jugadors als quals demanaven més esforç. L’Eivissa, a poc a poc, sembla voler dir adeu a la seva presència històrica en el futbol professional.

Fitxa tècnica:

UD Eivissa, 2: Fuzato; Menargues (Nolito, min 67; Kaxe, min 85), Martín Pascual, Juan Ibiza, Javi Vázquez (Escobar, min 46); Coke, Diop (Appin, min 77), J. Serrano (Morante, min 67), Suli (Gragera, min71); Herrera i Ekain
Osca, 2: Andrés Fernández; Ratiu, Blasco, Pulido, Miguel (Villarrasa, min 49); Valentín (Soko, min 83), Tomeo (Kento, min 72), Timor, Juan Carlos; Joaquín (Mateu, min 83) i Obeng (Kanté, min 72).

Gols: 1-0, min 18: Coke; 1-1, min 38: Obeng; 1-2, min 44: Joaquín; 2-2 min 68: Herrera

Àrbitre: José Luis Guzmán Mansilla (comitè Andalusia). Amonestacions a Javi Vázquez (min 21), i a Suli (min 50), Kento (min 76) i Kanté (min 78).