La UD Eivissa aconsegueix la seva primera victòria a Segona al camp del Leganés

El conjunt de Juan Carlos Carcedo ha guanyat per 1-2. Sergio Castel i Ekain han estat els autors dels gols d'aquest històric triomf

28/08/2021

7

Ha tardat tres jornades a arribar, però el primer triomf a Segona Divisió de la UD Eivissa s’ha produit a un escenari de Primera: l’estadi de Butarque. L’equip de Juan Carlos Carcedo ha patit a la primera part per matenir el 0-0. El Leganés ha sortit molt intens i ofensiu. No ha estat fins a la segona part quan han arribat els gols. Al minut 57, Sergio Castel ha avançat els eivissencs. Poc ha durat l’alegria pitiusa. Dos minuts més tard, Jose Arnaiz ha empatat per al conjunt de Garitano. Això ha provocat que els madrilenys hagin anat a pel partit de forma clara i han gaudit de qualque ocasió per fer el 2-1. Però el que ha arribat ha estat l’1-2. Ekain, al minut 80, ha marcat un gol històric. La victòria estava a tocar, però els de Carcedo han hagut de patir una mica abans de celebrar la victòria. Finalment, els tres punts no s’han escapat i la UD se situa provisionalment cinquè classificat de Segona.