La UD Eivissa assalta Madrid (1-2)

Els eivissencs remunten gràcies a un doblet de Caballé i recuperen la tercera posició

10/11/2019

La UD Eivissa ha recuperat el camí de la victòria amb un triomf a l’Alfredo di Stefano davant el Castella. I això que el filial blanc s’ha posat per davant al marcador al minut 3 amb un gol de Fidalgo, que s’ha avançat a Grima per superar Germán. El meta, novetat avui a l’onze, ha salvat el 2 a 0 de Baeza. A 10 minuts del descans, Caballé ha fet bona l’assistència de Morillas per fer l’empat. Els de Raúl González no se n’han refet, i a la represa han encaixat l’1 a 2. Passada perfecta de Raí i Caballé fa el doblet que permet els blaucel recuperar la tercera posició i retallar punts amb els primers classificats