9

La UD Eivissa cau a la primera ronda de la Copa

Els de Romo s'avançaren amb un gol d'Obolskii, però el Villanovense capgirà l'eliminatòria als segons 45 minuts

03/11/2023

Dues derrotes consecutives, les primeres de la temporada. Diumenge passat en lliga davant l’Intercity i ahir al camp del Villanovense. Una derrota que deixa els pitiüsos eliminats de la Copa del Rei. Onze amb novetats dels blau-cel, la més important a la porteria on debutava el francès Reynet. Debut notable del francès que va tenir molta feina. A la primera part, els dos equips varen gaudir d’ocasions per avançar-se, però va ser la UD Eivissa qui ho va aconseguir. Fregant el descans, al minut 42, Obolskii amb un cop de cap feia el 0-1. Amb aquest marcador s’arribava al descans.

A la segona part, el Villanovense va sortir a cercar el partit. Al minut 62, Mario González posava l’empat al marcador gràcies a un potent xut, impossible d’aturar per Reynet. Al 66 els extremenys feien el segon. Errada defensiva dels pitiüsos que aprofita Bermu per capgirar l’eliminatòria. La UD Eivissa cercà l’empat, però no va arribar. Finalment, derrota i adeu a la Copa a la primera eliminatòria.