La UD Eivissa cau per 1 a 2 a Can Misses contra l’Eibar amb una imatge molt pobra

Els de Javi Baraja varen desaprofitar el gol inicial de Miki Villar en un partit dominat pels visitants

14/10/2022

11

El partit contra l’Eibar no va ser precisament el millor de la UD Eivissa. De fet, per un moment va ser un monòleg dels bascos. Al quart d’hora de joc, Stoitxkov ja dona el primer ensurt a Can Misses. El gol és anul·lat per fora de joc. Tres vegades va haver de perforar la porteria de Fuzato perquè una diana seva pujàs al marcador. Precisament el porter brasiler envia a córner la rematada de mitja distància Matheus. Al minut 43 apareix un oasi al desert d’una jugada que no prometia gaire. El rebuig de Martín Pascual és pentinat per Ekain i la pilota cau a Miki Villar. El gallec és més viu i ràpid que la defensa i no té cap problema per superar Yoel.

Als vuit minuts de la represa, l’Eibar empata amb la col·laboració de Fuzato. La passada és de Tejero, el porter intenta rebutjar, però deixa la pilota pràcticament als peus del futbolista nascut a Menorca, Jon Bautista, que només ha d’empènyer. A més, en aquesta acció, es lesiona Álvaro que deixa el seu lloc Javi Vázquez. Al minut 63, Stoitxkov veu com per segona vegada li anulen un gol per fora de joc. L’Eivissa mira de reaccionar i Mateusz Bogusz que havia sortit al segon temps cerca porteria després d’una impressionant ruleta. La pilota, però, surt alta. Ja se sap que la persistència sol tenir premi i és el que li succeix a Stoitxkov al minut 82. Ara no hi ha fora de joc. Tejero la posa, Fuzato la deixa morta i l’exmallorquinista remata d’esperó… Stoitxkov ja acumula 5 dianes en 10 jornades i és el tercer màxim golejador de la categoria.

Sergio Castel va tenir l’empat un minut després amb un poderós cop de cap a la sortida d’un corner. Blanco Leschuk, providencial, evita el gol.
El dia l’acaba d’arrodonir, per dir-ho així, l’expulsió de Bogusz. El polonès veu vermella directa per una trepitjada a Tejero.
Molt ha de millorar la UD per treure qualque cosa positiva de Cartagena diumenge.