La UD Eivissa continua intractable i guanya l’Alcoià per 1-2

L'equip de Juan Carlos Carcedo suma quatre victòries en els quatre partits de lliga disputats fins ara

18/11/2020

La UD ha visitat el Collao més de dues setmanes després del que estava previst a causa dels positius de l’Alcoià, però ni l’ajornament del partit ni els 10 dies sense jugar un compromís oficial li han passat factura. Al primer minut de joc, Javi Lara ha fet el primer de l’horabaixa en recollir el refús del porter. En 20 minuts, l’Eivissa ha tengut el partit resolt. Jugada de Javi Pérez que guanya línia de fons i la deixa per Sergio Castel. El cop de cap del basc suposa el 0 a 2. Abans del descans, Juanan ha retallat distàncies per als locals.

A la segona part, ha continuat el domini de l’Eivissa. Javi Perez i Sergio Castel han tengut bones ocasions per fer l’un a tres però un ha topat amb el porter i l’altre ha enviat la pilota fora. Sembla que avui no era el dia per fer 3 gols, Kike López i Ekain també ho han intentat. Amb aquest triomf, l’Eivissa continua com a líder en solitari del seu grup.