La UD Eivissa creix i disputa el tercer amistós

Avui a les 19:00 segon enfrontament a la Manga, contra el Club Polideportivo El Ejido

24/09/2020

La UD Eivissa ha iniciat amb molt bones sensacions el seu mini-stage a la Manga Club Football Center. Ho ha fet derrotant a un històric del futbol espanyol en hores baixes, com és el Reial Múrcia, per zero gols a dos. Avui torna a jugar i dissabte ho farà de nou.

Els blau cel varen completar ahir al vespre uns primers 45 minuts com feia temps que no es recordava. No tant pels gols o les ocasions, que no varen ser tan nombroses, com per l’actitud i la disposició tàctica de l’equip. El Reial Múrcia va trigar gairebé deu minuts a poder fonyar el camp de la UD. I gairebé mitja hora per arribar a la porteria de Germán Parrreño.

La pressió incansable dels homes de Juan Carlos Carcedo, nombrosa, sobre l’àrea ‘pimentonera’; els continus canvis de posició dels seus atactants; la qualitat de Manu Molina per jugar al primer toc i la mobilitat de Mateo Enríquez, Mato, de nou de la partida varen dur de cap als murcians. L’Eivissa comptava ahir en l’onze inicial amb tres canvis respecte al partit de diumenge passat contra la Penya: Kike López va entrar per Fran Girma, al lateral dret, Orozco ho va fer per Goldar al centre de la defensa y baixa més que obligada la del davanter Ekain Zenitagoia, per previsiblement un trencament fibril·lar. El lloc d’Ekain el va ocupar Karim, que també està deixant molt bones sensacions, amb personalitat per demanar i tenir la pilota, i poder enganxar el mig camp amb la davantera.

La bona imatge i el joc ofensiu de l’Eivissa no va obtenir fruits, això sí, fins al minut 28 de la primera meitat, quan Rodado, amb la seva cama dolenta va col·locar la pilota ajustada al pal dret. En els darrers instants d”aquest primer període on l’Eivissa va mostrar no una ni dues marxes més, va arribar el segon en una contra on fins a cinc jugadors blau cel van provocar el gol en pròpia porta del seu rival d’ahir. Una segona meitat amb molts de canvis va igualar més el xoc i el resultat ja no es va moure. Així doncs, grans sensacions i avui a les set del vespre segon enfrontament, en aquesta ocasió contra el Club Polideportivo El Ejido. Dissabte arribarà el darrer partit a la Manga, serà contra l’UCAM Múrcia.