La UD Eivissa desaprofita una bona oportunitat per guanyar a casa

El conjunt de Lucas Alcaraz ha empatat sense gols a Can Misses després de fallar un penal

11/03/2023

19

La UD Eivissa ha empatat 0-0 a Can Misses contra el Vila-real B en un partit amb poques ocasions en què Cristian Herrera ha desaprofitat un penal. Els pitiüsos tenen 24 punts i dormiran a 11 punts de la permanència a Segona Divisió.

La UD Eivissa s’ha mostrat més vertical i amb més idees que el Vila-real B però, tot i tenir arribades, no ha pogut concretar-ne cap. Les més clares del primer temps han estat del filial groguet. Una l’ha protagonitzada Fer Niño. La rematada de l’exmallorquinista dins l’àrea troba la resposta segura de Fuzato. El porter de la UD ha tornat a ser providencial just abans del descans. El brasiler ha hagut de ficar el guant per evitar el gol de Sergio Lozano.

Ja al segon temps, quan s’arribava a l’hora de joc, una mà de Pablo Íñiguez és castigada amb penal, prèvia consulta al VAR. Cristian Herrera agafa la responsabilitat, però Íker Álvarez endevina la intenció del màxim golejador de l’Eivissa i evita l’un a zero. Al minut 83, quan només feia 10 minuts que jugava al camp, Julis ha vist la vermella directa per una entrada a Sergio Lozano. Al temps afegit, Forés ha fet emmudir Can Misses amb un bon xut que escup el pal. El partit no ha tengut més història.