56

La UD Eivissa diu adeu a l’ascens a Segona Divisió

El conjunt pitiús cau a la tornada de la semifinal davant el Barça Atlètic per 5-3

08/06/2024

La UD Eivissa ha tornat a caure contra el Barça Atlètic i una altra vegada tot i avançar-se al marcador. Després d’avançar-se 0-2, el conjunt d’Onésimo Sánchez ha perdut per 5-3 (global de 7-4).

La UD Eivissa s’acomiada del somni de la segona divisió de la pitjor manera possible. El partit començava amb nirvis i errades pels d’Onésimo Sánchez. 10 minuts pràcticament sense possessió i amb arribades perilloses del Barça Atletic. Però es començava a animar l’Eivissa i al minut l 19 arribava el gol. Treta de banda sensacional perquè remati Pepe. Mala aturada del porter blaugrana i Alberto Escassi no falla. Els blaucel empaten la eliminatòria però en volen més… i qui torna a aparèixer és el mateix. Minut 44 amb una jugada idèntica. Treta de banda, rematada del 23 que atura la defensa i pilota morta perquè Escassi torni a perforar la porteria. El camí, però no, podia ser fàcil i just abans del descans Marc Guiu posa l’1-2.

Ja ho havia avisat el Barça i Pau Víctor iguala el marcador. Però és Unai Hernández qui acaba amb les il·lusions dels eivissencs. I no una, sinó dues i tres vegades. Les tres, tallades pel mateix patró. Errada defensiva de l’Eivissa i els catalans s’aprofiten de les distraccions rivals. Tot en només 10 minuts. Rubén Díez maquilla el resultat amb un gol fora de l’àrea, però res no poden fer els de Can Misses per seguir en la lluita per pujar a Segona Divisió.