La UD Eivissa, eliminada de la Copa del Rei

L'equip de Carcedo perd per 1-2 davant l'Athletic un partit marcat per la polèmica anul·lació d'un gol a Kike López a la segona part, amb empat al marcador. Núñez, al darrer minut, ha donat la victòria al conjunt basc

21/01/2021

La UD Eivissa finalitza la seva participació a la Copa del Rei amb el vestidor indignat per l’actuació del col·legiat González Fuertes. Un gol anul·lat a Kike López al minut 63, amb empat a un al marcador, ha encès els ànims del conjunt pitiús. L’àrbitre ha xiulat fora de joc posicional de Sibo. Una decisió que els eivissencs han protestat moltíssim. El partit ha arrencat bé per als de Carcedo. Al minut 12, Javi Pérez ha fet l’1-0. L’Athletic no ha reaccionat fins a la segona part. Raúl García i Muniain han entrat al camp al descans i, set minuts després, han construït el gol de l’empat. El capità ha tret un còrner i Raúl García, de cap, no ha perdonat davant la portería de la UD. Marcelino García Toral ha augmentat el seu arsenal ofensiu amb l’entrada d’Iñaki Williams. Quan pareixia que l’eliminatòria desembocaria a la pròrroga, Unai Nuñez ha fet el definitiu 1-2 a la darrera acció del partit.