La UD Eivissa empata contra l’Atzeneta però és més líder

Els blau cel sumen un punts dels darrers sis en joc però la derrota de l'Alcoià minimitza els danys a la classificació

07/02/2021

La UD Eivissa ha empatat a El Regit. Al minut 21 de partit, s’avançava l’Atzeneta amb un gol en pròpia porta de Morillas. A la segona part, arriba l’empat de la UD Eivissa. Al minut 55, centrada de Javi Lara i rematada de cap de Goldar per posar l’1-1 al marcador. Els de Juan Carlos Carcedo han tengut la victòria al 78. Un xut de Javi Lara ha sortit per poc. Al final repartiment de punts i la UD Eivissa que ha sumat 1 punt dels darrers 6 en joc. Tot i aquesta baixada en el ritme de puntuació, la derrota de l’Alcoià a casa contra el Vila-real B permet ampliar el matalàs amb el segon classificat fins als vuit punts.