La UD Eivissa encadena la seva quarta derrota consecutiva

Els d'Alcaraz han caigut (2-0) en la seva visita al Granada, tot i la bona imatge oferida

21/01/2023

La UD Eivissa no aixeca el cap. Va a pitjor, sobretot en resultats. Avui vespre tenia una complicada sortida, en la seva visita al Granada, i ha acabat perdent per 2 a 0.
Al minut 20 Víctor Díaz posava els andalusos per davant en el marcador, a rematada d’aquest córner botat per Callejón. Només cinc minuts més tard Puertas ha pogut doblar la distància, però el seu xut s’ha estavellat al pal. També ha pogut empatar Nolito, just abans del descans, amb una bona rematada dins l’àrea. Però Raúl Fernández ha tret una mà prodigiosa per evitar el gol pitiús.

En la segona meitat el conjunt eivissenc ha cercat i ha merescut l’empat. Han estat diverses les ocasions per aconseguir-lo, especialment en dos remats d’Ekain, però el gol no ha arribat. I qui sí que ha marcat ha estat Bryan Zaragoza que, davant la passivitat defensiva, ha fet el 2 a 0 definitiu. És la quarta derrota consecutiva de la UD, que queda provisionalment a 9 punts de la salvació.

La situació de la UD Eivissa és crítica, però el seu entrenador no perd l’esperança. L’equip no suma punts, però Lucas Alcaraz defensa l’actitud dels seus jugadors.