La UD Eivissa encaixa un cop quasi definitiu a Tenerife

El conjunt pitiús perd 4-0 i s'allunya de la permanència a Segona Divisió

16/04/2023

13

La UD Eivissa ha encaixat a Tenerife l’enèsim cop. El conjunt de Lucas Alcaraz queda a 12 punts de la salvació quan falten sis jornades per al final de la lliga després de perdre 4 a 0.

Semblava que els blau-cels estaven ben plantants a l’Heliodoro Rodríguez, però una errada defensiva deixa tot sol Iván Romero per inaugurar el marcador per als locals abans del quart d’hora. Un gol que ha fet molt de mal i que ha convertit el partit en un monòleg dels canaris. Fuzato nega el segon a Borja Garcés, però tot seguit Waldo aprofita un refús del porter per ampliar la diferència. 2-0 abans del descans.

Amb Ekain, la UD ho ha intentat a la represa. Però l’ocasió més clara ha estat per Romero, que quasi fa el tercer passada l’hora de partit. Ha estat Enric Gallego qui l’ha firmat després d’una sèrie de rebots. El quart gol arriba de cap, obra de Sipcic, a 7 minuts del final, quan el de Montenegro només duia un minut al terreny de joc.