La UD Eivissa es retroba amb la victòria

S'ha imposat per 3 a 1 al Fuenlabrada i talla la ratxa de tres derrotes i un empat als darrers quatre partits

23/10/2021

La UD Eivissa s’ha retrobat amb la victòria, a Can Misses i davant més de 3.000 aficionats. L’equip era conscient de la necessitat de guanyar després de només sumar un punt dels darrers dotze. I als 8 minuts Can Misses ha celebrat el primer gol. Xut de Javi Lara que troba l’escaire de la porteria del Fuenlabrada. Al minut 40 els madrilenys han trobat l’empat, en un contraatac que remata Anderson. A la segona part, la UD ha trobat el segon al minut 58. Combinació entre els dos centrals de l’equip i gol de Goldar, de cap. Deu minuts després, l’àrbitre ha assenyalat penal per al Fuenlabrada. Germán però ha endevinat les intencions de Pedro León i ha aturat el llançament. La sentència ha arribat al minut 90. Contraatac que culmina Nono després d’una bona jugada d’Ekain. La UD Eivissa aconsegueix la segona victòria a casa i fa bo el punt aconseguit dimecres a Valladolid