La UD Eivissa fa una passa més cap a Primera RFEF

El conjunt de Lucas Alcaraz cau 1-2 a Can Misses contra l'Oviedo i pot acabar la jornada a 15 punts de la salvació, els mateixos que li queden per disputar

22/04/2023

10

El descens de la UD Eivissa a Primera RFEF no és matemàtic, però el conjunt pitiús ha esgotat la darrera bala contra l’Oviedo, que s’ha imposat 1-2 amb dos gols del menorquí Sergi Enrich.

Lucas Alcaraz ha sortit amb un onze amb sis canvis respecte a la jornada anterior contra el Tenerife. L’Eivissa ha començat bé, però no ha estat capaç de sorprendre els asturians, que s’han avançat als 16 minuts de partit en una de les seves primeres arribades. L’autor del 0-1 ha estat el menorquí Sergi Enrich, que ajusta al pal esquerre una assistència de Lucas Ahijado. Tot i començar perdent, l’Eivissa no s’ha rendit i ha cercat el gol, que ha arribat al minut 31. Fausto Grillo remata de cap al fons de la xarxa un centre que havia posat Javi Vázquez en una jugada a pilota aturada. És el primer gol del central argentí amb la camiseta blau cel. Amb el resultat d’1-1 s’ha partit al descans.

A la represa, després d’uns minuts amb el joc aturat per molèsties de Koke, la UD ha tengut les seves opcions. Ekain, molt escorat a l’esquerra, ho prova amb una rematada que se’n va alta al minut 51. Però ha tornat a ser Sergi Enrich qui ha trobat porteria. El de Ciutadella envia al fons de la xarxa un xut des de fora de l’àrea després d’una errada en la sortida de la pilota de Javi Serrano.  A partir d’aquí, han passat poques coses. L’Eivissa no ha reaccionat i l’Oviedo ha deixat morir el partit. Això sí, encara ha pogut sentenciar el partit al minut 93 amb el gol de Masca, però la diana no ha pujat al marcador per un fora de joc previ.

Derrota per 1-2 que deixa l’Eivissa vist per sentència. Els pitiüsos dormen, novament, a 12 punts de la permanència i demà poden quedar-hi a 15 si guanya el Racing de Santander. Els càntabres són els pròxims rivals dels pitiüsos, amb el goal-average directe encara per decidir.