La UD Eivissa goleja el Linares i segueix amb pas ferm

Juanma Barrero s'estrena amb l'Atlètic Balears amb una dolorosa derrota a Antequera

01/10/2023

32

La UD tenia ganes de tornar a casa, i avui ha lliurat a la seva afició possiblement el millor partit del curs. La UD ha acumulat moltes arribades al llarg del duel i només ha necessitat un quart d’hora per obrir el marcador, amb un gol de falta d’Eugeni. El Linares no s’ha arronsat i en una contra ha aconseguit l’empat, marcat per l’exbalearico Hugo Díaz.
Però a la segona part els blaus s’han desfermat. Només botar de vestidors, Soko feia amb el 2 a 1 el seu tercer gol a la lliga. Més tard, una caiguda d’Obolskiy quan cercava una rematada ha provocat un penal, que ha convertit Àlex Gallar. Quarta diana ja del pitxiti pitiús. Ja al descompte, Rubén Díez ha fet el 4 a 1 definitiu. La UD ha fet 13 punts de 15 possibles.

També una golejada, però en contra, ha protagonitzat el nou Atlètic Balears de Juanma Barrero. L’Antequera ha passat per damunt els de la Via de Cintura, que al descans ja perdien per 2 a 0 amb un doblet de Chema Núñez. Ale ha sentenciat el partit pels malaguenys al segon temps. El conjunt blanc-i-blau queda coer amb només un punt en sis jornades.