La UD Eivissa guanya per 0-2 el coer de Segona

Sergio Castel i Rubén han estat els autors dels gols davant l'Alcorcón. Els de Carcedo han aconseguit el triomf gràcies a una bona segona part

01/11/2021

10

La UD Eivissa ha confirmat que se li donen bé els equips madrilenys. Ha derrotat el Leganés, el Fuenlabrada la passada jornada i ara, l’Alcorcón. Tot i alguna acció aïllada dels locals, el conjunt de Juan Carlos Carcedo ha controlat el partit a Santo Domingo. AIxò sí, els blaucel no culminaven les jugades amb rematades entre els tres pals.
Però les coses han canviat al segon temps. Una bona pressió al mig del camp sí que ha acabat bé per a l’Eivissa al minut 61. Manu Molina roba la pilota i Bogusz la toca per a Castel. Gorosito permet controlar i avançar el davanter madrileny, que no perdona davant Dani Jiménez.
Semblava que l’Alcorcón reaccionava, però ha estat l’Eivissa qui ha tornat a copejar. Servei de córner de Bogusz i Rubén González, amb una gran rematada de cap, feia el 0 a 2 al minut 68. És el primer gol de l’hispano-brasiler al futbol professional.
L’Eivissa ha tengut més ocasions a pilota aturada. Ho ha provat primer de cap Goldar i, després, Cristian Herrera amb aquest llançament que refusa com pot el porter local.
El de l’Eivissa, Germán, ha tengut poca feina avui horabaixa i els pitiüsos deixen la porteria a zero després de 6 jornades.