La UD Eivissa no aixeca el cap després d’una contundent derrota a Albacete (4-0)

Els eivissencs no compareixen a la primera meitat i l'Albacete ho aprofita per fer tres dels quatre gols que han celebrat al Belmonte.

18/12/2022

13

Golejada per 4-0 la que ha patit  la UD Eivissa davant un Albacete que ha mostrat una gran eficàcia durant tot el partit. Quatre ocasions, tres gols a la primera meitat. El primer ha arribat després d’una bona jugada local però facilitada per la feblesa defensiva dels homes d’Alcaraz. Fran Álvarez filtra una passada dins l’àrea per Maikel Mesa que tot i estar en zona vermella té temps per a pensar i creua la pilota a la qual no pot arribar el porter Fuzato. Era el minut 11 i la UD no ha mostrat capacitat de resposta. Ha estat l’Albacete qui s’ha mostrat més ambiciós i al minut 21 ha fregat el segon amb una ocasió de Manu Fuster que davant la línia de gol i sense porter impacta malament amb la pilota que quasi surt a treta de banda. Al minut 27, Juan Ibiza agafa un rival i el col·legiat assenyala penal que xuta i transforma el davanter Higinio. El partit és posava molt complicat i és en aquest moment quan la UD Eivissa fa la seva única bona jugada del primer temps. Internada d’Ekain, la pilota arriba a Bogusz i la defensa treu el xut del polonès. Aquest dia per oblidar també ha tengut la seva mala notícia en forma d’ensurt i lesió d’Appin que s’ha retirat en llitera per un cop de cap. El francès ha deixat el cap conscient. I al minut 47, Juan Ibiza topa amb Isma Ruiz i la pilota arriba a Juanma García que cedeix la pilota a Manu Fuster que fa el tercer. Una manca de comunicació entre els jugadors visitants que provoca l’arribada del tercer.

La segona part tot millora pels visitants manco el més important: el marcador. La UD Eivissa treu l’orgull o el caràcter i es fa amb el partit però l’eficàcia ha estat avui un dels punts diferencials amb l’Albacete. Darío Poveda o Goldar han pogut marcar però les seves intencions han acabat amb la pilota fora dels tres pals. De fet, l’única aturada de Bernabé ha estat al minut 78 gràcies a una connexió entre dos jugadors que han sortit a la segona part. Armando Sashoua es desfà de dos rivals, cedeix per Nolito que topa amb el porter local. I tres minuts més tard, el contrast. Primera arribada dels locals a la segona part i arriba el quart al minut 81. Una jugada similar a l’anterior, Dubasin s’interna, es desfà de dos rivals cedeix enrere i sense oposició Álvaro creua la pilota per fer el quart. Derrota dura de la UD Eivissa que acomiada la lliga en aquest 2022 amb una dura golejada i haurà de menester una gran remuntada al 2023 per continuar a la categoria de plata.