La UD Eivissa perd contra l’Eibar i queda a vuit punts de la permanència

Lucas Alcaraz va posar a l'onze les dues cares noves d'aquest mercat, Kaxe i Joseda Menargues

09/01/2023

6

La UD Eivissa continua sense aixecar el cap a la lliga. El conjunt de Lucas Alcaraz va perdre a Ipurua, 1 a 0, contra l’Eibar, que se situa com a líder en solitari de Segona Divisió. El tècnic de Granada va sortir al duel contra els bascos amb les dues cares noves d’aquest mercat d’hivern, el davanter Kaxe i el lateral dret Joseda Menargues.

Els locals varen sortir amb força i en el minut 2 Corpas va intentar sorprendre Fuzato amb un xut llunyà, però el meta brasiler va aturar el llançament sense problemes. L’Eivissa va col·locar la seva defensa per evitar ensurts. Així i tot, l’Eibar va ser protagonista amb la pilota. En el minut 15, un servei de falta dels bascos per part de Tejero va obligar Fuzato a lluir-se. Segona ocasió clara de l’Eibar, que cercava el gol amb insistència.

L’Eivissa continuava cercant algun contraatac per sorprendre l’Eibar, però s’acostava poc a l’àrea rival. Una rematada creuada de Kaxe va ser el més destacat del primer temps.

Però quan més s’havia despert la UD, arribà el gol de l’Eibar. Passada filtrada de Corpas, i Bautista estavella la pilota al pal. El refús cau als peus de Stoichkov, que marca l’1 a 0 al minut 33.

L’Eivissa va intentar anar cap amunt, però la rapidesa del joc armer, els deixà sense idees. En el tram final d’aquesta primera meitat, Fuzato va tornar a salvar a l’equip després d’aturar una rematada de Nolaskoain.

La primera ocasió de la segona part va arribar després d’un llançament de falta directa de Cristian Herrera, que va obligar Luca Zidane a fer una bona intervenció. L’equip balear va començar a jugar sense complexos a l’atac i va tenir bons minuts.

En el 58, Kaxe, de cap, gairebé sorprèn Luca Zidane, que va haver de fer una bona estirada per aturar la pilota. L’Eivissa no es rendia i Herrera, de cap, va tornar a tenir-la en el minut 65.

Quique González va tenir una bona ocasió per sentenciar el partit al minut 82 després d’una cavalcada en solitari, però la seva pilota va arribar sense forces a les mans de Fuzato.

El solitari gol de Stoichkov va fer que la UD Eivissa sumi la seva segona derrota consecutiva a la lliga i continuï al pou de la classificació. Els eivissencs són coers amb 16 punts i queden a vuit de la permanència.