La UD Eivissa perd contra un Llevant amb 10 jugadors

El conjunt pitiús suma la seva tercera derrota consecutiva

22/10/2022

UD Eivissa

Dura derrota de la UD Eivissa davant el Llevant. Un partit amb dues parts totalment diferenciades. Els pitiusos han començat el partit de la millor manera. Un gol de Cristian Herrera al minut 16 avançava els blaucels al marcador. Tota la primera part, la UD Eivissa dominava clarament el partit. Al minut 40 de la primera part, s’encaminava encara més el partit. El migcampista del Llevant, Pablo Martínez, veia la targeta vermella per una dura entrada i era expulsat. El Llevant quedava amb 10. I enfora de que la UD encaminàs el partit, era el Llevant qui agafava les regnes. Poc abans de sentir la xiulada de la mitja part arribava l’empat amb una diana que marcava Jorge de Frutos.

La UD Eivissa tenia 45 minuts per aconseguir sumar els 3 punts davant 10 jugadors. Però al minut 62, Bouldini marcaria l’1 a 2 definitiu. Als minuts finals, la UD Eivissa ho intentava tot per cercant l’empat i poder sumar, al manco, un punt. Tot i tenir el partit de cara, però, els de Javier Baraja no aconseguien sumar. L’equip partia cap al túnel de vestidors amb la xiulada dels aficionats que s’havien acostat a Can Misses. Amb aquesta, la UD Eivissa suma 3 derrotes consecutives i 4 partits sense conèixer la victòria.