La UD Eivissa perd contra l’Sporting i es complica encara més la permanència

El conjunt de Lucas Alcaraz cau 1-3 a Can Misses i posa fi a una ratxa de sis partits sense perdre

08/04/2023

8

La UD Eivissa es complica més la permanència a Segona Divisió després de perdre contra l‘Sporting de Gijón per 1 a 3 dins Can Misses. Ekain ha fallat un penal que hauria suposat l’empat a 2, i Aitor García ha sentenciat el partit a porteria buida quan el porter Fuzato havia pujat a l’àrea rival a rematar.

Tot s’ha complicat en un partit que prometia per a l’Eivissa. Els de Lucas Alcaraz han tengut la primera gran ocasió al minut 5 en un córner que remata Martín Pascual. El Pichu Cuéllar reacciona amb una bona aturada. En el tercer servei de cantonada seguit per la UD, la pilota acaba a les mans precisament de Cuéllar. El porter treu en llarg ràpidament i troba Juan Otero. El colombià fa el 0 a 1 i deixa en evidència la rereguarda local. Les coses s’han complicat encara més al minut 27 amb el gol de Jordan Carrillo. El mexicà rep la pilota de Jonathan Varane i remata des de la frontal. És el seu primer gol de la temporada. L’Eivissa ha cercat la reacció. Cuéllar ha d’intervenir davant una centrada de Coke que s’enverina. Ekain, tot sol, no troba porteria en una rematada de cap després d’una gran passada de Gonzalo Escobar.

La UD ha retallat distàncies set minuts després de la represa. Tot ve per una errada del Pichu Cuéllar, que entrega la pilota a Cristian Herrera. El 7 de l’equip blau cel assisteix Lukas Julis, que s’estrena com a golejador amb la camiseta de l’Eivissa. Al minut 70, Cristian Herrera torna a aparèixer quan Izquierdo li fa un clar penal. Ekain llença des dels onze metres, però el Pichu Cuéllar endevina la intenció del basc. És el primer penal que falla dels 4 que ha executat enguany. L’Sporting ha acabat el partit amb 10 per l’expulsió de Diego Sánchez. Al minut 86, Cristian Herrera ha tengut l’empat a 2 a les seves botes, però Cuéllar envia a córner amb una gran intervenció. Al temps afegit i amb Fuzato descol·locat, ha arribat l‘1 a 3 definitiu d’Aitor García. La permanència és a 9 punts quan encara han de jugar rivals directes.