La UD Eivissa s’acomiada de la segona fase amb una golejada

Davo, en dues ocasions, Rodado i Javi Vázquez han estat els autors dels gols contra el Nàstic

09/05/2021

11

La UD Eivissa ha acomiadat aquest diumenge la segona fase de Segonda Divisió B amb un festival de gols contra el Gimnàstic de Tarragona. A la primera part, Davo ha aprofitat una pilota a l’esquena de la defensa per batre Suárez i inaugurar la golejada. A la represa, el mateix Davo ha marcat el segon amb un gran xut ajustat al pal esquerre. Els dos darrers gols han arribat al tram final. Ángel Rodado culmina un contraatac de Kike López per establir el 3-0 i Javi Vázquez ha tancat la golejada al minut 90. La UD Eivissa partirà cap a Extremadura a jugar-se l’ascens a Segona amb sensacions immillorables.