La UD Eivissa s’acomiada de Segona amb un empat a Màlaga

Juan Ibiza atorga el darrer punt als blaus amb un gol al minut 90

27/05/2023

La UD Eivissa ha posat punt final a la millor era de la història del futbol pitiús amb un empat intranscendent a La Rosaleda. En un partit entre dos equips a descendits, la UD ha tornat a oferir una imatge digna contra un Màlaga que s’enfrontava als illencs i a un ambient enrarit al seu propi estadi. La primera part ha resultat molt ensopida, gairebé sense ocasions a cap de les dues àrees. Alcaraz, en el que serà més que probablement el seu últim partit a la banqueta blau cel, ha insistit en la defensa de tres que li ha donat bons resultats les darreres jornades, i ha deixat Ekain a la banqueta per donar entrada a Nolito.

Al segon temps, el Màlaga ha fet una passa endavant i fruit del domini ha arribat el gol andalús. Una gran jugada individual del jove anglès Appiah, que ha trobat la xarxa amb un bon xut des del límit de l’àrea. El Màlaga ha tengut ocasions per sentenciar, però no ho ha fet, i ho ha acabat pagant. A la recta final del duel, Alcaraz ha fet debutar un altre juvenil, Xairo. I tot seguit, ja al minut 90, ha arribat l’últim gol de la UD al futbol professional. L’únic eivissenc de la primera plantilla, Juan Ibiza, ha rematat a plaer un refús del porter per pujar a l’electrònic l’1 a 1 definitiu. La UD tanca la lliga penúltima amb 34 punts, uns guarismes molt pobres i molt allunyada de la permanència. Ara, haurà de tornar a aprendre a viure, com a mínim un any, a 1a Federació.