La UD Eivissa s’enfonsa un poc més després de perdre contra l’Andorra

El conjunt pitiús va acabar amb nou jugadors per les expulsions de Pape Diop i Iván Morante

29/11/2022

11

La UD Eivissa suma una nova derrota a la lliga. Aquesta vegada el conjunt pitiús va perdre 0 a 1 a Can Misses contra l’Andorra. El secretari tècnic, Carlos Sánchez, tampoc va aconseguir redreçar el rumb de l’equip eivissenc després de la destitució de Juan Antonio Anquela.

L’únic gol de l’enfrontament el va marcar Stanis Bakis des dels onze metres al minut 11 de partit. Ara bé, poc després Coke va estar a punt de marcar amb un xut que se’n va anar per damunt del travesser.

El conjunt eivissenc va acabar l’enfrontament amb dos jugadors menys. Iván Morante al minut 76 i Pape Diop al minut 88 varen ser expulsats amb vermella directa.

La UD suma 9 partits sense guanyar a la lliga i és coer de Segona Divisió amb 12 punts. Va ser el passat 9 d’octubre en la victòria 3 a 2 contra el Lugo. Ara el proper obstacle per intentar sumar els tres punts serà dissabte que ve a la Romareda contra el Saragossa. Un duel que ja dirigirà el nou tècnic, Lucas Alcaraz.