La UD Eivissa s’imposa al líder i queda a 7 punts del playoff (2-0)

Victòria de prestigi contra l'Eibar amb gols d'Ekain i Herrera al segon temps

10/04/2022

12

En un context poc propici per les alegries, l’Eivissa ha tret el cap en el millor dia, coincidint amb la visita del líder, l’Eibar. En un primer temps molt accidentat, al conjunt de Paco Jémez li han anul·lat dos gols en un interval d’11 minuts. Primer, per una posició antireglamentària de Cristian Herrera després de rebre un servei en profunditat. El davanter ha definit a la perfecció, però en fora de joc. Poc després, Goldar també ha marcat en aprofitar una mala sortida d’Ander Cantero. Però el defensa s’ajuda de les mans en la rematada i el gol no puja al marcador.

Abans del descans, Juan Ibiza ha gaudit de cap d’una doble ocasió que no ha premiat els millors moments de l’equip pitiús en el partit. Premi que sí que ha arribat just sortir dels vestidors. Errada de Glauder, recuperació de Cristian Herrera i gran definició d’Ekain per fer l’1 a 0 al minut 47. El segon ha arribat al minut 61 amb una altra acceleració de Cristian Herrera, que entra com un llamp després de combinar amb Raúl Sánchez i fa el segon. Novè gol del canari i gran victòria de l’Eivissa, que torna a somriure.