La UD Eivissa torna a guanyar a Can Misses i manté les esperances de salvar-se

El conjunt de Lucas Alcaraz s'imposa 2-0 al Burgos amb gols de Morante i Kaxe

25/03/2023

La UD Eivissa fa una passa més per continuar somiant en la salvació. El conjunt pitiús s’ha imposat al Burgos per 2 a 0 gràcies als gols de Morante i Kaxe.

L’Eivissa i Morante han sortit a la gespa amb ganes d’anar pel partit. El migcampista lleonès ha generat la primera ocasió del partit, un xut creuat que se’n va desviat. Però el primer gran protagonista dels blau-cels ha estat Fuzato amb aturades espectaculars. Al minut 12, Juan Hernández fa una centrada mil·limètrica per a Sergio Castel. L’ex de la UD remata de cap, amb tot a favor, però el porter li nega el gol amb el genoll. Coke també ho ha intentat de cap per als pitiüsos, però la seva rematada al minut 17 se’n va alta. El Burgos n’ha tengut una altra als peus de Juan Hernández, però Fuzato s’ha tornat a fer gran. La primera part acaba amb una rematada de Castel que avui ha evidenciat per què no ha fet cap diana aquesta temporada.

La segona part vivia una espècie de treva amb una única ocasió de Julis, que ha fet un partit gris en la seva primera titularitat amb l’Eivissa. Qui ha posat color i alegria al partit ha estat Morante. El lleonès ha fet una diana descomunal. Controla la pilota amb el pit, li fa un capell a Curro i xuta des de fora de l’àrea per posar la pilota per l’escaire. Amb 1-0, Alcaraz ha donat minuts a Kaxe. El basc ha tengut una gran oportunitat en el mà a mà amb Caro, però l’ha desaprofitada. Després ja no ha perdonat. Diop fa una passada en profunditat per a Williams Alarcón i el xilè assisteix Kaxe, que fa el segon al minut 95.

Aquesta és la primera victòria de la UD a Can Misses en tres mesos i mig i la primera victòria de la temporada per més d’un gol. Els tres punts fan mantenir les esperances de salvació als pitiüsos, que ara són a 9 punts de la permanència.