X

La UD Eivissa torna als entrenaments amb el futur de Baraja enlaire

La derrota per 2 a 0 contra el Cartagena deixa molt tocat el tècnic dels eivissencs

17/10/2022

La UD Eivissa torna als entrenaments amb el futur de Baraja enlaire

Redacció

La UD Eivissa ha tornat als entrenaments amb Javier Baraja al capdavant. Ho ha fet l’endemà de perdre a Cartagonova per 2 a 0. La situació del tècnic és una incògnita, ja que l’equip acumula dues derrotes seguides i acaba la jornada a només un punt del descens.

Durant els primers 15 minuts de la sessió que poden enregistrar les càmeres, els jugadors han fet els clàssics rondos d’escalfament. Entre ells s’han vist rialles, bromes i bon ambient. Més seriós estava el tècnic, que ha aprofitat els minuts inicials per tenir una llarga conversa amb el segon entrenador, Antonio Méndez. Baraja ha estat previngut, i s’ha tapat la boca davant la nostra càmera. Tant els seus gestos com els del seu ajudant fan pensar que poden estar discutint sobre les errades i punts a millorar del partit d’ahir. El que queda clar és que cap dels dos pareix satisfet.

Després de més de 5 minuts de xerrada, l’equip ha canviat d’exercici. És aquí quan el tècnic s’ha relaxat un poc més, fent bromes amb Nolito. Sembla que sobre les seves botes. A l’exercici de possessió, Baraja s’hi implica, animant els seus futbolistes.

Així ha estat la sessió per a l’entrenador de l’Eivissa. No sabem si per molt de temps. Els resultats marcaran el seu futur.

17/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris