ESPORTS

La UD Eivissa, únic equip balear de Segona B en reprendre els entrenaments

La Penya Esportiva està pendent de l'autorització per poder entrenar i l'Atlètic Balears no creu que encara es puguin exercitar


La Unió Esportiva Eivissa ha reprès els entrenaments a l’estadi de Can Misses. Ho ha fet seguint un protocol molt similar al dels equips de Primera i Segona Divisió. El primer entrenament sobre la gespa ha començat a les 8 i ho han fet en torns de dos en dos.

L’Eivissa entén que, tot i que Segona Divisió B no és considerada una competició professional, els seus jugadors sí que ho són i, per aquest motiu, poden entrenar de forma individual d’acord amb els protocols establerts pel Consell Superior d’Esports. El club ha comunicat el retorn als entrenaments al CSD i ha rebut l’autorització de l’Ajuntament de Vila per emprar la instal·lació.

També ho interpreta així la Penya Esportiva que està pendent que l’Ajuntament de Santa Eulària li doni permís per poder entrenar al camp de futbol, que és municipal.
Ben diferent és el punt de vista de l’Atlètic Balears. El club mallorquí entén que l’ordre del ministeri de Sanitat no fa referència als entrenaments de lligues federades no professionals fins a la fase 2 de la desescalada prevista per al dia 25 de maig.

A més, els serveis jurídics de l’Atlètic interpreten que no poden començar a entrenar segons el que el Butlletí Oficial de l’Estat va publicar dissabte. L’article de la ordre que ho regula diu que, a les instal·lacions a l’aire lliure es permet fer esport individual o en aquelles disciplines que es puguin desenvolupar per un màxim de dues persones en el cas de les modalitats que es practiquin així.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando