La UD empata en una estrena històrica a Can Misses

El comnjunt blau cel s'ha avançat amb dos grans gols del polonès Mateusz Bogusz (22' i 61') i el Màlaga ha acabat per gratar un punt

22/08/2021

La UD Eivissa ha jugat el primer partit a Can Misses en la recent estrenada Segona Divisió. Les gairebé 2.500 persones que han pogut presenciar un partit històric s’han vist guanyadors gran part de l’enfrontament. Dos grans gols de Bogusz en els minuts 22 i 61 feien pensar que seria un debut amb victòria davant el Málaga. Tot just marcar el segon el conjunt blau cel,  Luis Muñoz ha escurçat distàncies. En el 88, Roberto ha fet callar l’estadi eivissenc quan ha aconseguit el segon dels visitants per establir el definitiu 2-2. Un punt, el segon, després de dues jornades és el balanç dels eivissencs.

Can Misses i Eivissa s’han vestit de gala per rebre el futbol professional, una cita històrica per a les Pitiüses. Com ja va fer la setmana passada a La Romareda, la UD ha demostrat ambició. Als primers minuts Javi Lara ho ha provat amb aquest xut que surt desviat. A l’altra àrea ho ha intentat Kevin, però German s’ha llevat els problemes de damunt amb una gran intervenció. El gol arribaria al minut 20. Jugada per banda dreta, Cifu la posa i Mateusz Bogusz remata de primeres de manera poc ortodoxa, però efectiva… Xut creuat del polonès que li pega amb la tíbia… Una acció el que fa entrar a la història l’Eivissa amb el primer gol del conjunt blau cel a la categoria de plata del futbol espanyol. El marcador ha fet créixer l’equip de Juan Carlos Carcedo, que ha controlat el partit fins al descans.

La segona part ha començat sense ensurts fins que ha arribat el minut 61 i ha passat això…. (SILENCI) Una obra d’art del l’home del partit Mateusz Bogusz… El polonès no s’ho pensa i amb una sabatada supera el porter… Segon del l’Eivissa i segon del seu compte particular… Amb el 2 a 0 estava controlat o tal vegada no perquè just dos minuts després el Màlaga ha retallat distàncies per mitjà de Luis Muñoz … L’Eivissa, però, ha continuat a la seva i Sergio Castel ha tengut aquesta ocasió claríssima. No hi ha fora de joc, però creua massa i la pilota surt a prop del pal. Quan semblava que el 2 a 1 seria definitiu ha arribat el gol del Màlaga. Roberto de 19 anys ha fet gala de la temprança d’un veterà per superar Germán i tirar per terra l’avantatge de dos gols que ha arribat a tenir l’equip local. Al minut 96 l’Eivissa ha tengut la victòria a l’abast amb una doble ocasió en un córner. La primera és de Goldar. Dani Barrio evita el gol, Davo agafa el refús, però la pilota se’n va al lateral de la xarxa.

Segon partit i segon empat de l’Eivissa. Dissabte que ve toca visitar el Leganés.