La UD Eivissa es deixa caure

El conjunt pitiús empata contra la Ponferradina (1-1) un partit que havia començat guanyant amb un gol d'Ekain

13/02/2023

10

La UD Eivissa no reacciona tot i estar enfonsat a la classificació amb només 19 punts. El conjunt de Lucas Alcaraz ha començat bé i s’ha avançat al minut 11 amb un gol d’Ekain. Però al segon temps s’ha enfonsat després d’una jugada polèmica i de l’empat del conjunt visitant.

Tot i un intent de xilena de Grillo just començar, ha estat la UD Eivissa l’equip que ha anat pel partit. El bon joc ha tengut recompensa al minut 11. Combinació de Cristian Herrera amb Joseda, que posa la pilota des de la línia de fons per a Ekain. El basc remata d’esperó i supera el porter visitant Amir, que toca la pilota, però no arriba a refusar-la. Eren bons minuts per als de Lucas Alcaraz, que generaven perill, sobretot, des de la banda dreta. Però els locals no han sabut ampliar distàncies i ho han pagat car al segon temps.

Els pitiüsos han sortit del partit després d’una acció molt polèmica al minut 53. L’Eivissa ha reclamat penal per unes mans dins l’àrea, però l’àrbitre no ha assenyalat res, la jugada ha continuat i ha acabat amb un gol de la Ponferradina. Però el VAR també havia de dir la seva. El partit s’ha aturat, el col·legiat ha revisat la jugada i, finalment, ha assenyalat fora de joc previ de la UD. Tot el que ha passat després ha quedat anul·lat.

No ha pujat el gol al marcador de la Ponferradina, però l’Eivissa jugava amb foc i s’ha acabat cremant al minut 69 amb el gol d’Espiau. Ha rematat al punt de penal una pilota que no ha sabut defensar el conjunt blau-cel.

A partir d’aquí, la UD ha sortit completament del partit. Ni els canvis han aconseguit acabar amb l’apatia amb què jugava l’equip. Els eivissencs esgoten cada dia les seves opcions de permanència, però la sensació és que la temporada se li està fent llarga a la plantilla de Lucas Alcaraz.