societat

La UIB cancel·la les classes presencials d’un màster pel coronavirus

També ajorna sense data la Jornada sobre Envelliment Actiu i Dolor

La+UIB+cancel%C2%B7la+les+classes+presencials+d%27un+m%C3%A0ster+pel+coronavirus

La Universitat de les Illes Balears ha pres mesures per evitar el contagi del coronavirus en aquelles activitats en què hi ha professionals sanitaris. Segueix, així, les indicacions de les autoritats, que recomana que metges i infermers evitin estar exposats de manera innecessària al risc de contagi.

D’una banda, ha cancel·lat les classes presencials del Màster en Direcció i Lideratge de Serveis de Salut i les ha substituït per sessions formatives per internet.

D’altra banda, ha suspès temporalment la Jornada sobre Envelliment Actiu i Dolor, prevista per la setmana que ve. Havien d’assistir-hi 170 persones, la majoria professionals de l’àmbit sanitari de les Balears.

El British Council ha reservat per dissabte 12 aules a l’edifici d’hosteleria de la universitat per fer-hi exàmens. L’escola d’idiomes permet als estudiants i professors que ho vulguin assistir-hi amb mascareta, però en cap cas és una recomanació. La UIB recorda que les autoritats sanitàries no recomanen l’ús de mascaretes com a mesura preventiva.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els pobles fan pinya per fer front al confinament

Sorgeixen iniciatives de tota casta, econòmiques, de caire social i també per entretenir els veïnats durant el temps que duri el confinament

La gerència de Son Espases assegura que l’hospital està preparat davant el previssible augment d’ingressos

Hi ha més de 200 habitacions individuals i 40 d'UCI per casos positius, i una seixentena per casos sospitosos

Nova Central de Coordinació dels casos de COVID-19 d’atenció primària a Mallorca

33 persones fan feina a la Unitat Bàsica de Salut del Molinar

Es prohibeix fer ERTO’s als centres de dia i residències de persones majors o dependents

Ho estableix el Reial decret llei de mesures complementàries en l'àmbit laboral per pal·liar els efectes de la crisi del...