societat

La UIB dona la benvinguda als alumnes d’intercanvi

Normalment haurien arribat a principi de curs però per la COVID-19 ho han fet ara


Al segon trimestre del curs, la Universitat de les Illes reprèn el seu programa d’intercanvi ja que, per mor de la pandèmia, la UIB havia anul·lat tots els programes d’intercanvi durant el primer semestre.

Aquest dimarts s’ha donat la benvinguda als 165 alumnes que s’incorporen a la UIB, això sí, en un acte una mica diferent: tots mantenint les distàncies de seguretat. Filera ocupada, filera buida, portes obertes, màscara i els alumnes, que normalment ocupen un auditori, han estat repartits enguany en dos edificis del campus per tal de ser escrupolosos amb les normes anti-Covid.

La majoria d’aquest alumnat prové d’universitats alemanyes, italianes o franceses i venen a fer estudis de la branca de Ciències Socials i Jurídiques.

Són els primers alumnes d’intercanvi que arriben aquest curs a la UIB, ja que el Consell de Direcció va decidir suspendre els programes d’intercanvi ERASMUS+ i SICUE d’alumnes, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis del primer semestre del curs 2020-21. La decisió es va prendre tenint en compte les circumstàncies d’alerta sanitària i d’estat d’alarma.

Per altra banda, 143 estudiants de la UIB han partit cap a altres universitats per fer el segon quadrimestre amb un conveni d’intercanvi. La majoria han anat a universitats alemanyes o italianes, i sobretot són de la branca de Ciències Socials i Jurídiques.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Comença la vacunació dels illencs entre 95 i 112 anys

L'IBSalut segueix inoculant el remei contra el coronavirus als policies locals

Infovacuna: 23.000 telefonades en una setmana

Han servit principalment per resoldre dubtes i per donar cita als col·lectius prioritaris

Alcúdia confia iniciar la temporada turística dins el mes de maig

'Ajuntament ja té enllestits els protocols COVID-19 per posar en marxa els serveis de platja

Salvador Macip: “El passaport de vacunació separarà entre ciutadans de primera i de segona”

El metge i investigador analitza a IB3 Ràdio com gestiona la crisi sanitària l'Estat espanyol